Експерти назвали три продукти, що можуть спровокувати серцевий напад

Лікарі радять обмежити вживання даних продуктів... Все добре, що в міру...

Картофель фриКартопля фрі, солодощі та сири є головними продуктами, які можуть спровокувати у людини серцевий напад, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

  • Картопля фрі

Цей продукт містить прості вуглеводи, тому здатний підвищити рівень цукру в крові. Крім цього, картопля фрі містить в собі багато солі і жиру. Потрібно пам'ятати, що високий тиск, що здатний спровокувати серцеві проблеми, безпосередньо пов'язаний із зайвою вагою людини.

  • Солодощі

Ці продукти не рекомендовані для щоденного вживання, оскільки вони збільшують кількість жирових відкладень, а також піддають вас ризику виникнення недуг серця і судин.

  • Сир

Він багатий жирами, часто не найкориснішими. Дієтологи рекомендують обмежити споживання сирів, якщо людина страждає від жирових відкладень в області очеревини. Сири не тільки завдають шкоди фігурі, але і негативно відбиваються на роботі серця.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...