Експерти сумніваються: У ЄС пояснили, чи зможуть США зупинити "газопровід Путіна"

Конгрес США затвердив законопроєкт, який запроваджує санкції проти підрядників газопроводу "Північний потік-2".

США впритул наблизилися до обіцянці зірвати будівництво газопроводу в обхід України, проте це ще не кінець битви для Росії, передають Патріоти України з посиланням на Ліга.НЕТ.

Виконавчий директор Східного комітету німецької економіки Міхаель Хармс зазначив, що підрядники газопроводу володіють унікальними технологіями будівництва. "Санкції проти них, як мінімум, дуже сильно сповільнили б реалізацію всього проекту, а в гіршому випадку він виявився б зірваним", – зазначив він.

Обмежувальні заходи можуть зашкодити європейським компаніям, в тому числі і 350 німецьким підприємствам. Водночас експерти висловлюють сумнів у тому, що американські санкції зможуть заблокувати проєкт.

За інформацією ЗМІ, російський президент Володимир Путін особисто говорив німецькому канцлеру Ангелі Меркель, що в "кризовій ситуації" РФ готова повністю профінансувати будівництво газопроводу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...