Екстрасенси дали прогноз для України на 2020 рік

Що чекає Україну у 2020 році - питання, яке хвилює практично всіх громадян нашої країни.

Астрологи і екстрасенси, звичайно, не дають 100% гарантії на свої прогнози, але все ж якісь зерна правди в їх передбаченнях можна знайти, передають Патріоти України.

Кожного українця хвилюють одні і ті ж питання, пов'язані з державою. Чи закінчиться війна на Донбасі, чи буде економічна стабільність у 2020 році?

Російський астролог Павло Глоба відомий, як сучасний Нострадамус. Його прогнози дуже часто потрапляють у ціль. За його планом, кардинальних змін в Україні у 2020 році не буде. А ось астролог Василина Володіна пророкує нашій країні припинення війни на Донбасі і стабілізацію економіки. Вона вважає, що робота фабрик і заводів відновиться.

Учень Павла Глоби Влад Росс також вважає, що зміни в Україні будуть дуже позитивними, і почнуться вони вже у другій половині 2020 року. В цей час на Донбасі з'явиться миротворчий контингент. За словами Влада Росса, війна на Донбасі закінчиться до 2021 року. Це буде пов'язано з циклом Білого Місяця, який є дуже позитивною і милостивою планетою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...