Ексватажок терористів "ДНР" хоче брати "компенсації" з власників дорогих авто в окупованому Донецьку

За словами Ходаковського, в перші роки бойових дій основна частина заможних людей покинула Донецьк, при цьому останнім часом на вулицях міста з кожним днем все більше з'являється дорогих авто.

Екскомандир батальйону НЗФ «Восток» Олександр Ходаковський на своїй сторінці в соцмережі висловив обурення появою дорогих автомобілів преміум-класу в непідконтрольному Україні Донецьку, передають Патріоти України.

За словами Ходаковського, в перші роки бойових дій основна частина заможних людей покинула Донецьк, при цьому останнім часом на вулицях міста з кожним днем все більше з'являється дорогих авто: «Есть обстоятельство, вызывающее недоумение и неприятное удивление: Донецк наполнился автомобилями премиум-класса, а местами встречаются такие экземпляры, которые просто кричат о роскоши. Я глубоко убежден, что владельцы этих способов подчеркнуть свой статус с глубоким презрением относятся к окружающему миру и подчеркивают свое положение вопреки сложившейся ситуации. Что же, вызов стоит принять. Как минимум, с владельцев вычурных каров стоит содрать компенсацию за утрату совести в виде налога на роскошь. Многое могу понять, но не такое. Обещаю — вопросы к вам, господа, появятся».

У той же час, Ходаковський повідомив, що у нього автомобіль не «віджатий», а нібито, подарований: «У меня-нас есть немолодой уже майбах. Это не „отжатая“ машина — его отдали коммерсанты, даже не знаю, для чего — ездить на нем на передок не выходит. Так на этом майбахе мы женим ополченцев — он у нас, как свадебная машина».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...