Ексватажок терористів "ДНР" відзначився на кордоні Росії і невизнаної Абхазії

Броньований «Ленд Крузер» проїхав через паркан, залишивши за спиною обурених прикордонників.

Екс-«командир» батальйону терористів «ДНР» «П'ятнашка» і «помічник президента» невизнаної Абхазії Ахра Авідзба протаранив прикордонний пункт між Росією і Абхазією на броньованому джипі, передають Патріоти України.

Як відзначають пропагандистські ЗМІ, Авідзбу довго тримали на кордоні і в якийсь момент він на своєму броньованому «Ленд Крузері» проїхав через паркан, залишивши за спиною обурених прикордонників.

За словами «Абхаза», йому набридло стояти в черзі: «Пора було привернути увагу до того, що там відбувається. Люди стоять у чергах по п'ять годин. Я показав прикордонникам свій дипломатичний паспорт - я представляю свою державу. Один з мільйона прикордонників захотів показати своє "я" і вирішив не пропускати мене. Тим більше моя машина оглянуьа, всі документи у мене, я сиджу в своєму транспортному засобі - я просто продовжив свій шлях».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...