Ексватажок терористів Донбасу запропонував російським дипломатам кілька "оригінальних" ідей

Гіркін заявив, що має ще багато корисних ідей, просто раніше він "не розумів їх високу затребуваність для російської дипломатії".

Ігор Стрєлков (Гіркін) прокоментував «видатний дипломатичний успіх» російського МЗС про спільну заяву з Республікою Сьєрра-Леоне про нерозміщення першими зброї в космосі, передають Патріоти України.

«Цей успіх потрібно всіляко розвивати і доповнювати! У мене, в зв'язку з цим, з'явилося кілька оригінальних ідей, які я скромно і шанобливо пропоную в якості свого внеску в формування і розвиток системи міжнародної безпеки», - заявив Стрєлков в своєму телеграм-каналі.
Він запропонував російським дипломатам:
- досягти угоди з Монголією про взаємну відмову від подальшого розвитку військово-морського флоту;
- взаємно обмежити кількість бойових танків і бронемашин з Республікою Тринідад і Тобаго;
- розділити сфери впливу в Арктиці з Папуа-Новою Гвінеєю;
- а в області розвитку зовнішньої торгівлі - постачати з РФ в Західну Сахару гостро бракуючого населенню цієї країни піску, а також з Ісландією - про безоплатне надання їй промислових обсягів льоду в найпосушливіший зимовий час.
Екскомандир НВФ заявив, що у нього ще багато корисних ідей такого роду, просто раніше він «не розумів їх високу затребуваність для вітчизняної дипломатії і тому не наважувався їх озвучити».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...