Ексватажок терористів розкрив правду про стан "корпусів" "Л/ДНР"

Стрєлков посміявся над погрозою кремлівського пропаганд*на на адресу Києва про новий наступ.

"Екс-міністр оборони" невизнаної "ДНР" Ігор Стрєлков (Гіркін) відповів на загрозу одіозного ведучого РФ Володимира Соловйова на адресу Києва про новий наступ бойовиків Донбасу. Свою заяву Стрєлков оприлюднив на сторінці в одній з російських соцмереж, передають Патріоти України.

Соловйов в ефірі свого ток-шоу, вимагаючи від Києва сісти за стіл переговорів з бойовиками "Л/ДНР" заявив, що Москва нібито два рази врятувала ЗСУ від "корпусів". Він також виступив із погрозою нового наступу найманців Донбасу. "Два рази зупинили, щоб вас врятувати від страшних поразок, принижень і загибелі ваших солдатів. Третій раз їх ніхто зупиняти не буде", - сказав пропагандист.

Стрєлков впевнений, що це блеф, а угруповання "Л/ДНР" не здатні до наступу. "А що так скромно? Чому не на Лондон? Хоча так ... його ще покійний Захарченко брав ... Ну тоді, наприклад, на Мадрид. Чому Мадрид? - А чому Київ? "Корпусам" (в їх сучасному реальному стані) абсолютно рівнозначно - що Мадрид, що якась приміська Авдіївка - результат буде гарантовано однаковий", - написав колишній ватажок бойовиків.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...