Ексвійськового, який погрожував підірвати міст у Києві, відправили до психлікарні

У Києві чотири рази переносили розгляд апеляційної скарги по справі Олексія Белько, який у вересні поточного року погрожував підірвати міст Метро.
Олексій Белько

Чергове засідання зірвалося через те, що Белько перевезли в психіатричну клініку для проведення експертизи, не повідомивши про це захисника. Про це повідомив його адвокат Масі Найєм 27 листопада у Facebook, передають Патріоти України.

За словами Найєма, перше засідання мало відбутися 24 жовтня, проте апеляційний суд не вийшов на відеозв’язок з Олексієм, який був в ізоляторі СБУ. Наступне засідання, призначене на 5 листопада, зірвалося через те, що суддя пішов у відпустку, не повідомивши про це сторону захисту. У третій раз розгляд апеляції не відбулося 15 листопада через те, що адвокат Белько запізнився на 15 хвилин і засідання перенесли на 28 листопада. “Сьогодні він (розгляд) знову не відбудеться, тому що Олексія вже перевезли у Київський міський центр судово-психіатричної експертизи для проведення стаціонарної комісійної комплексної судової психолого-психіатричної експертизи”, – йдеться в повідомленні Найєма.

Адвокат підкреслив, що ця слідча дія має відбутися, проте про дату її проведення захисника не попередили. Тепер розгляд апеляції призначено на 9 грудня на 11:45. “У мене немає коментарів. Будемо діяти”, – додав Найєм.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...