Ексворотар "Динамо" принизив свого колишнього партнера по збірній через позицію щодо Росії (відео)

Раніше Федецький назвав неприпустимим переїзд українських спортсменів до РФ.
Олександр Рибка

Колишній воротар київського "Динамо" і донецького "Шахтаря" Олександр Рибка розкритикував гравця "Карпат" Артема Федецького за його позицію щодо футболістів, які виступають у Росії. "Хочу сказати на захист тим гравцям, які зараз там виступають. Я поважаю Федецького, ми з ним нормально спілкуємося. Але він дуже голосно висловлюється про тих хлопців, які їдуть до Росії, мовляв, це неприпустимо. Каже, що у нього були пропозиції, але він не поїхав. Не знаю. Мені здається, якби у нього була така пропозиція, як у Ракицького від "Зеніту", він би туди пішки пішов. Когось засуджувати, на мій погляд, він не має права", – сказав Рибка в інтерв'ю YouTube-каналу "Бомбардир", передають Патріоти України.

Водночас воротар припустив, що міг би розглянути пропозицію від російського топ-клубу. "Нині до Росії я б не поїхав. Дивлюся, скільки бруду виливається на хлопців, які поїхали туди грати. Але, якби ця пропозиція надійшла раніше, коли між нашими країнами було все добре, то, звичайно, поїхав би. Звичайно, якби покликав топ-клуб, потрібно було б сісти і подумати. Це від Селезньова пішла фраза: "годувати сім'ю". Але насправді, так і є", – зазначив вихованець "Динамо".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...