Еллерт подружився із сином "холостячки" і хоче спільну дитину

Чоловік дав зрозуміти, що з сином Мішиної у них склалися добрі стосунки.

Актриса Ксенія Мішина розповіла про любов до свого сина Платона і пораділа разом з хлопчиком, як він вправно зібрав конструктор LEGO, передають Патріоти України.

«Якщо і є в житті людини ангели-хранителі, то в моєму такою людиною є синок. Усе найкраще зі мною відбувалося завдяки йому. Рішучість, сила і непохитність, ось якості які я отримала в нагороду за шлях материнства!» - написала Мішина.
Актриса додала, що намагається приймати дитину такою, якою вона є, не переробляти, не ставити за нього детальки LEGO, а дати йому відчуття захищеності і знання того, що в скрутну хвилину мама завжди допоможе. «Так буває складно, але частіше легко. У нас є довіра і дружба і ми завжди намагаємося домовитися! Але поки я бачу, як горять його очі, якими він дивиться на мене, я найщасливіша на світі», - додала Мішина.
На пост «холостячки» відреагував її обранець Олександр Еллерт. Чоловік дав зрозуміти, що збирав LEGO разом з сином Мішиної 9-річним Платоном і у них склалися добрі стосунки. Еллерт також повідомив, що «потрібен ще один», натякаючи на ще одного малюка.Фанати пари переживають, як склалися стосунки Еллерта і Платона, і хочуть їх спільне фото.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...