Емоції мами зворушили мережу: Ветеран АТО після поранення заново навчився ходити (відео)

Розв'язана російськими терористами війна проти України принесла з собою не тільки жахи бойових дій, обстріли і смерті.

Для багатьох українських бійців, які пройшли путінську м'ясорубку, війна обернулася необхідністю переживати не менший шок і страждання вже в мирному житті, коли вони були змушені заново вчитися ходити, стояти або тримати в руках самі звичайні предмети. Про одного з таких українських героїв розповідає десантник, відомий в Twitter під ніком «Позивний Колим», передають Патріоти України.
На відео показано, як невідомий боєць, що проходить курс реабілітації, намагається взяти в руки милицю, і це йому вдається! Потім молодий чоловік намагається зробити кілька кроків вперед, і знову успішно!
«Іди, іди, моя дитино, нехай Господь-бог тобі допомагає! Моє сонечко улюблене, мій синулечка!» - каже крізь сльози мама героя.
"У мене немає слів!!! Тільки сльози на очах!» - пише автор відео.
Юнак з ампутованою ногою знову намагається йти вперед - невпевненою боязкою ходою, але наполегливо і завзято - мама навіть змушена просити його зупинитися - вона вже втомилася, але дуже рада успіхам свого сина.

Відео до глибини душі зворушило читачів блогу. «Треба пишатися такою силою духу і брати приклад. Слава героям», «Нехай ангел-охоронець дає КРИЛА ...», «Низько вклоняюся! Пишаюся! І плачу!» - пишуть вони.

Також користувачі бажають мамі і синові здоров'я, щастя і Божого благословення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...