Епатаж для нього - все: Андрій Данилко пообіцяв "роздягнутися догола" на шоу "Маска"

Також в наступному випуску шоу глядачі побачать вражаючі виступи веселого Буряка, ефектною Бабки, мужнього Носорога, магічного Мольфара, дуже милого Циклопа і розкішної Пави.

У суботу, 13 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна» вийде новий випуск масштабного і загадкового шоу «Маска», учасники якого не тільки будуть вражати своїми талантами, а й ще більше плутати глядачів, передають Патріоти України з посиланням на Теленеделю.

Так, одним з героїв четвертого ефіру цього шоу стане величний і шляхетний цар звірів Лев, за якого знову посваряться зіркові детективи проекту. Його перший виступ викликав чи не найбільшу кількість суперечок серед детективів. В голосі Льва всі почули Олександра Пономарьова, але учасник співав саме його пісню і це було б дуже легко. А якщо це не він, то хто ж так точно копіює голос народного артиста? Щоб допомогти глядачам розібратися, хто замаскувався в цьому образі, Лев дав про себе ще кілька підказок. «Ви дійсно думаєте, що на цьому проекті все може бути настільки просто? Або це я так вдало пошив всіх у дурні? Поживемо побачимо. Отже, граємо далі. Хто я? Я - хлопець з міста на річці, але одного разу мій талант завів мене в саме серце Голлівуду. А для деяких поколінь мої колаборації з відомими жінками стали чи не знаковим символом любові», - розповів про себе Лев.
Спочатку DZIDZIO зазначив, що це може бути артист Девід Аксельрод, який колись був учасником дуету «Барселона» зі співачкою Галиною Гаврилко. Але Андрій Данилко переконаний, що під цією маскою ховається не хто інший, як Олександр Пономарьов. «Це Пономарьов! Саша, знімай маску, не придурюйся. Це дар для артиста, для виконавця - бути впізнаваним. Я його не переплутаю ні з ким. Якщо це не Пономарьов, я роздягнуся догола і буду танцювати тут», - заявив Андрій Данилко.
Також в наступному випуску шоу «Маска» глядачі побачать вражаючі виступи веселого Буряка, ефектною Бабки, мужнього Носорога, магічного Мольфара, дуже милого Циклопа і розкішної Пави.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...