F/A-18 Super Hornet Block III: Нова модифікація винищувача вперше піднялася в небо

Винищувач Super Hornet Block III належать до покоління 4+ і являє собою розвиток F/A-18 Hornet, який ВМФ США вже вивели з експлуатації.

Нова модифікація винищувача F/A-18 Block III Super Hornet вперше піднялася в небо. Про це повідомляє Boeing Defense, передають Патріоти України.

Перший випробувальний літак F/A-18 Block III Super Hornet здійснив перший політ на заводі Boeing в Сент-Луїсі, штат Міссурі.

Це одна з двох випробувальних машин, які викотили після остаточного складання на початку травня.

Вже незабаром ВМФ США будуть використовувати ці літаки для відпрацювання деяких технологій Block III. Надалі Військово-морським силам поставлять повністю укомплектовані винищувачі.

Ця модифікація має цілий ряд важливих поліпшень. Одна з основних – застосування конформних паливних баків, що збільшують радіус дії. Серед інших – новий датчик IRST і великий сенсорний дисплей до кабіни пілота.

Винищувач Super Hornet Block III належать до покоління 4+ і являє собою розвиток F/A-18 Hornet, який ВМФ США вже вивели з експлуатації.

На сьогодні Super Hornet – основний винищувач американських Військово-морських сил. У квітні 2020 року, флот США отримав останній F/A-18 Super Hornet Block II. Станом на 2020 й побудували понад 600 таких літаків.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...