Ексміністерка охорони здоров'я Уляна Супрун на своїй сторінці у Facebook дала поради, як зробити доставку їжі безпечною, передають Патріоти України.
Карантин через коронавірус: як безпечно замовляти їжу доставкою.
Супрун висловила сподівання, що компанії, які займаються доставкою, будуть відповідальними і свідомими не лише стосовно якості сервісу, але й здоров’я та добробуту своїх співробітників.
"Адже поки всі ізолюються вдома, вони йдуть на досить великі ризики для свого здоров’я та здоров’я своїх близьких, аби працювати і заробляти гроші. Для деяких співробітників, доставка — це єдине джерело доходу. Тому важливо, аби в разі хвороби, вони мали реальну можливість залишитися вдома, а не йшли хворими на роботу" — додала ексголова МОЗ.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...