Вона наголосила, що ставиться до консервованих овочів "неоднозначно", й запропонувала альтернативу. "Овочі, просолені, проварені вже не містять вітамінів або потрібну кількість клітковини. А от солі у них досить багато. Тож якщо у вашому раціоні 80% овочів – це консервація, то ви не на здоровому харчуванні", – попередила вона.
Лікар каже, що заморожені овочі – непогана альтернатива консервованим, хоча у момент приготування кількість клітковини й вітамінів у них знижується.
А от сезонні овочі – салати із сирого буряка, дайкона, гарбуза, моркви, капусти, заправлені олією, за своєю цінністю набагато кращі за консервовані.
25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...
За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...