Вона наголосила, що ставиться до консервованих овочів "неоднозначно", й запропонувала альтернативу. "Овочі, просолені, проварені вже не містять вітамінів або потрібну кількість клітковини. А от солі у них досить багато. Тож якщо у вашому раціоні 80% овочів – це консервація, то ви не на здоровому харчуванні", – попередила вона.
Лікар каже, що заморожені овочі – непогана альтернатива консервованим, хоча у момент приготування кількість клітковини й вітамінів у них знижується.
А от сезонні овочі – салати із сирого буряка, дайкона, гарбуза, моркви, капусти, заправлені олією, за своєю цінністю набагато кращі за консервовані.
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...