Фанати в шоці: Сердючка-Данилко йде з Х-Фактору (відео)

В соцмережах запустили флешмоб в підтримку Данилка.

Андрій Данилко покинув Х-Фактор 10 сезон, про що тренер вокального шоу заявив прямо в ефірі 23 листопада під час 11 випуску, приголомшивши своїх колег - Ігоря Кондратюка, Олю Полякову і Настю Каменських - та учасників конкурсу, передають Патріоти України.

Заява 46-річного творця образу Вєрки Сердючки також шокувала фанатів як проекту, так і безпосередньо самого Данилка. Багато хто з телеглядачів пише в соцмережах, що не буде дивитися Х-Фактор, якщо там не буде Андрія.

Організатори прокоментували ситуацію, яка склалася на Х-Факторі вперше за всю історію шоу. Також в соцмережах запустили флешмоб в підтримку Данилка. "Ми дуже любимо і цінуємо Андрія Михайловича і з повагою ставимося до його рішення в тренувальному таборі Х-Фактора. Але, як і наші глядачі, не уявляємо прямі ефіри без його участі. Тому підтримуємо ініціативу шанувальників проекту і всією командою приєднуємося до флешмобу #ДанилкоПовернись, який з учорашнього дня набирає обертів в соцмережах. У будь-якому випадку, ми разом з учасниками активно готуємося до першого прямого ефіру шоу. А що буде з категорією "Колективи" і їх наставником, стане зрозуміло в суботу", - розповіли на СТБ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...