"Фантастично, казково, нереально": Дмитро Комаров з дружиною вразили прихильників романтичними фото з відпочинку

Дмитро та Олександра проводять активний відпочинок на Мальдівах...

Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко

Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко, незважаючи на всі труднощі, зустріли Новий рік разом. Ведучий перебуває у своїй найтривалішій за час сімейного життя експедиції, поки його друга половинка вірно чекала в Києві. Пара возз'єдналася на сонячних Мальдівах і має намір провести вікенд активно і романтично, а в мережу вже потрапили перші яскраві фото закоханих, які часу дарма не витрачають, передають Патріоти України.

Так, Дмитро і Олександра вирішили поплавати з аквалангом і зануритися в дивовижний підводний світ океану. Вони насолоджуються екзотичними фруктами на березі і встигли близько познайомитися з океанськими жителями, які, схоже, анітрохи не бояться людей.

"За 90 днів зйомок без вихідних я страшенно втомився. Емоційно. Наприклад, півтора тижня тому у нас була дорога на зйомку – просто дві доби в машині. І ось 20 грудня я точно вирішив, що треба робити паузу. Прогугліл доступні в пандемію варіанти і зрозумів, що спізнився: на НГ практично не залишилося адекватних перельотів. Довелося змінити традиціям і замість самостійної подорожі вибрати турпутівку, про що я не пошкодував", - повідомив телемандрівник.

"Фантастична, казкова, нереальна вода. Усмішка не сходить обличчя від цієї краси. Підводний світ шикарний. Так, за фарбам і різноманітності риб він поступається Шарм-ель-Шейху. Але це зовсім інше", – запевнив він і поділився короткою довідкою про Мальдіви, а також дав кілька порад щодо поїздки на екзотичні острови та оренди доступного житла і т. д.

"Ділюся порцією фоток. Скати, акули, черепахи, мурени - я бачив цих друзів своїми очима, годував із рук і, природно, знімав на відео. Обов'язково викладу окремий ролик. Мої перші проби пера в підводних зйомках, по слідах Кусто. P. S. Знайдіть фото: чоловік годує ската тунцем. Дружина танцює", - підписав захоплюючі кадри він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...