"Фарс і гра на публіку": Українка шокувала правдою про евакуацію з Таїланду (відео)

Коронавірус став причиною евакуації тисяч українців з інших країн.

Коронавірус у всьому світі вразив вже понад 300 тисяч чоловік і привів до смерті понад 14 тисяч. Крім того, тисячам українців знадобилася евакуація з інших країн. Так одна з евакуйованих жінок розповіла, що процес евакуації пройшов не зовсім гладко, як це показали в новинах, передають Патріоти України.

Марія Бояндина зазначила, що після евакуації, яка відбулася вчора, 22 березня, вона вже сумнівається, що не підхопила якусь хворобу. Жінка летіла з Таїланду. Прямого рейсу немає і все здійснювалося через хаб в Стамбулі.

Евакуаційний літак компанії Sky Up здійснив посадку в аеропорту "Бориспіль" близько 18:00. На борт зайшли люди в екіпіровці і масках, щоб виміряти температуру у пасажирів.

"Далі ми заповнили інструкції з самоізоляції, підписали їх, і тут почалося. З літака довго не випускали, дихати було нічим, у хвості стало комусь погано від нестачі кисню. Далі по холоду роздягнені (у нас не було курток з собою) всі вийшли і пішли до автобуса, який набився битком, і відвіз нас до терміналу B. Хто в курсі - це старий маленький радянський термінал нашого міжнародного аеропорту "Бориспіль". У квитках було вказано термінал прибуття F", - зазначила Марія.

Коли люди зайшли в термінал, то побачили, що за ними заходять ще сотні людей. При цьому в даний термінал зібрали людей з чотирьох евакуаційних літаків. За словами жінки, зібралося близько тисячі чоловік.

"Всі штовхаються, тиснуть один одного, сваряться. Наші люди не знають, що таке культурна черга, всім треба бути першими. Чесно, у нас пропав дар мови. Це було схоже на загін худоби перед бойнею", - написала українка.

Вона також зазначила, що в терміналі було дуже холодно, і туалет був тільки на 2 кабінки. При цьому через велику кількість людей було важко дихати. Марія думала, що великий натовп людей попереду зібралася через експрес-тести, але всі вони стояли в черзі до паспортного контролю.

"Вся ця юрба стояла півтори години в маленькому залі, відстань між людьми була 10 сантиметрів, іноді його не було зовсім. Після цього всі роз'їхалися, хто куди. Який відсоток людей з цієї маси свідомо піде на самоізоляцію, я не знаю", - написала Марія.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...