"Фашистів в образу не дамо!": Кремлівського пропаганд*на піймали на скандальній витівці (відео)

Головний пропагандист путінського режиму Дмитро Кисельов зганьбився виправданням екс-віце-канцлера Австрії Хайнца-Крістіана Штрахе, який підтримує фашизм.

Хайнц Штрахе

Штрахе був змушений піти у відставку після того, як його викрили в змові з представницею оточення глави РФ Володимира Путіна за підтримку на виборах. Однак Кисельов заявив, що кар'єру політику зруйнували, скориставшись його нетверезим станом. Фрагмент маревного спічу пропагандиста проаналізувала у своєму шоу українська журналістка Яніна Соколова, передають Патріоти України.

Зокрема, головний рупор Кремля заявив, що Штрахе "хімічно перетворили курильними сумішами на іншу людину" і змусили відповідати за свої "дії уві сні". За версією Кисельова, це було зроблено через те, що пронацистська Австрійська партія "Свобода", яку очолює одіозний політик, підтримує Росію і анексію Криму.

Такий логічний ланцюжок обурив Соколову і вона жорстко пройшлася по нахабній брехні топ-спікера путінської пропаганди.

"Яку ж х*йню доводиться городити Кисельову, щоб у ваших очах виправдати цього товариша! Вам цікаво чому він так ізй*бується? Чим хорошим відома його партія, крім любові до Росії, і хто ж цей гер Штрахе?" – звернулася вона до глядачів.

Після цього журналістка навела біографічну довідку про австрійця, в якій розповіла про його підтримку фашистських і нацистських рухів, починаючи з ранньої молодості.

Дмитро Кисельов

"Ні, ну це він, напевно, в молодості був фашистом. Ну, хто в молодості не був шибайголовою? А Хайнц просто збирався з друзями, одягав красиву форму і заперечував Голокост. Ну, зараз він точно змінився, лідер партії, і якої! Партія "Свобода" – австрійська ультраправа політична партія. Цю партію створили недобиті фашисти. Клас! А в 2016 році керівництво підписало офіційну угоду про кооперацію і співпрацю з ким би ви думали?! Правильно! З партією "Єдина Росія", – акцентує увагу Соколова.

"Як же так вийшло, що Росія посварилася з усіма союзниками, з якими перемогла фашизм, і тепер дружить і підтримує тільки фашистів? Виявляється, найголовніше в фашизмі не те, що це – бл*дська, підступна і людиноненависницька ідеологія. Найголовніше в фашизмі – як фашисти ставляться до Росії. Якщо підтримують курс Путіна – то вони молодці. І ми наших фашистів в образу не дамо!" – із сарказмом додала журналістка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...