"Фейєричний довбо*об!": Тренера російської збірної покарали за ідіотський вчинок

Росіяни просили не дискваліфікувати свого тренера.

Міжнародна федерація волейболу дискваліфікувала старшого тренера жіночої збірної Росії Сержіо Бузато на 3 найближчих офіційних матчі за некоректний жест після перемоги російських волейболісток над командою Південної Кореї (3:2) у вирішальному матчі відбірного турніру Олімпіади-2020 у Токіо, передають Патріоти України з посиланням на Сегодня.

"Комісія FIVB винесла рішення: Бузату дискваліфікований на 3 матчі. Дискваліфікація поширюється на ігри чемпіонату Європи проти команд Білорусі, Швейцарії та Німеччини", - заявив генеральний секретар Всеросійської федерації волейболу Олександр Яременко.

Нагадаємо, федерація волейболу Південної Кореї визнала проявом расизму емоційний жест Бузато після виходу росіянок на Олімпіаду-2020 і подала скаргу. Тренер зобразив "вузькі очі".

Пізніше Бузато вибачився, заявивши, що цим жестом він лише святкував вихід команди на Олімпіаду і в жодному разі не хотів образити збірну Південної Кореї. Але це не врятувало його від покарання.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...