Філя любить Аллу, а Алла любить Максима: Пугачова зізналася в коханні Галкіну на очах у Кіркорова (відео)

Цілком можливо, що співачка так вчинила, щоб викликати у ексчоловіка почуття ревнощів.

Не так давно популярна російська співачка Алла Пугачова разом з чоловіком Максимом Галкіним відвідала вечірку, присвячену 30-річчю телеведучої Насті Івлєєвої. Там Примадонна блищала в міні-шортах і напівпрозорій шифоновій спідниці. На голові у неї красувався капелюх-ободок, на плечах - накидка. Образ доповнила золота сумочка. Галкін з'явився на святі в шкіряних шортах і велюровому камзолі. Про те, чи не пошкодувала Алла Борисівна про таке «легковажне» вбрання, у неї запитали журналісти передачі «Ти не повіриш!» на одному з російських телеканалів, адже на вулиці було досить прохолодно, передають Патріоти України.

Примітно, що в це момент зовсім недалеко знаходився колишній чоловік співачки Філіп Кіркоров. Нещодавно батько виконавця говорив, що той досі відчуває до Примадонни ніжні почуття. А ось сама Пугачова, схоже, за щось злиться на Філіпа Бедросовича - принаймні, як стверджують знайомі, відносини у колишніх коханих зараз напружені. Цілком можливо, що співачка зізналася в любові до Максима Галкіна на очах у Кіркорова, щоб викликати у останнього почуття ревнощів, трохи позлити. Примітно, що незабаром після того, що сталося він ретирувався зі свята.
«Нас любов гріє», - відповіла Примадонна.
Також допитливі журналісти вирішили поцікавитися, чи не було їй нудно на святі, де все було набагато молодше неї. «В юності у мене було дуже багато таких вечірок. Рада, що я до цього зараз знову прийшла», - заявила Пугачова.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...