Фінансист оцінив вплив "коронавірусної" кризи на економіку України

Найман вважає, що Україна не подолає епідемію коронавірусу до квітня.

В Україні карантин через нову коронавірусну інфекцію скасують щонайменше у травні. Про це заявив керуючий партнер інвестиційної компанії Capital Times Ерік Найман в ефірі ток-шоу "Право на владу" на каналі 1+1, передають Патріоти України.

"Зараз все, що відбувається, схоже на 1929-1933 роки. На роки Великої депресії. Масштаби дуже великі. Наприклад, сьогодні оголосили, що в США більше трьох мільйонів безробітних буквально за один день. У Канаді один мільйон безробітних за один день. Таких масштабів не було видно майже, напевно, за останні років сто", - розповів фінансовий експерт й додав, що сьогоднішня ситуація вимагає екстраординарних рішень.

Найман вважає, що Україна не подолає епідемію коронавірусу до квітня. "В Україні взагалі ніхто ні сном, ні духом. У моєму розумінні, карантин, в кращому випадку, скасують у травні. Ми розуміємо, що до травня дійсно з'явиться товарний дефіцит, тому що порушена логістика. Про бюджет я взагалі мовчу", - впевнений експерт.

За його словами, владі доведеться приймати чимало нестандартних рішень. "На щастя, МВФ оголосив, що трильйоном доларів допомагатиме. Американці вже більше 6 трлн доларів вкачали через фіскальні заходи, - підсумовує Найман. - Китай дуже сильно чхнув, але вони вже вийшли на роботу. Тепер у Європи і США проблеми".

На черзі після Європи та США, вважає експерт, будуть країни Латинської Америки та Індія. "До літа це все затягнеться. Нічого страшного я не бачу - на Заході заходи фіскальної підтримки дуже великі", - заявив Найман.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...