Ф'юрі, та не той..: Російський боксер у бою з британцем вимучив чемпіонський пояс (фото, відео)

Бій за пояс WBA International проти двоюрідного брата одіозного Тайсона Ф'юрі пройшов в Лондоні на O2 Arena і завершився одноголосним рішенням суддів 117:111 .

Олександр Повєткін

Російський супертяж Олександр Повєткін (35-2, 24 КО) в суботу, 31 серпня, переміг британця Хьюї Ф'юрі (23-3, 13 КО), передають Патріоти України.

З перших секунд Ф'юрі намагався різкими розмашистими джебами тримати суперника на дистанції. Ближче до кінцівки першого раунду один з лівих бокових наздогнав Повєткіна.

Другий раунд пройшов без гострих моментів. Російський Витязь захопив центр рингу і намагався підібратися ближче до британця. Той оборонявся фірмовими джебами.

Ф'юрі виглядав дуже свіжим і бічним справа з ближньої дистанції несподівано дістав Олександра. Повєткін відповів аперкотом.

4-а трихвилика почалася з загострення. Російський боксер пішов в атаку і бічними серйозно притиснув Хьюi. Повєткін діяв прямолінійно, і Ф'юрі встигав закритися в захисті.

До 5-го раунду 24-річний Ф'юрі виглядав свіжіше свого 40-річного опонента. Боксери періодично влаштовували розмін ударами, але лише перед самим гонгом Олександру вдалося потрапити в голову Хьюi.

До екватора бою Повєткін став явно берегти сили. Гостроти стало менше. Ф'юрі заспокоївся, легко контролював всі атаки і цілеспрямовано боксував з розрахунком, щоб провести успішніше пізні раунди.

Повєткін продовжував працювати прямо і нехитро, чим спрощував завдання для місцевого боксера.

У 8-му раунді Олександр активізувався невеликим сплеском ударів, але через пару секунд бій знову перейшов в тягуче спокійне русло. Ф'юрі в'язався в клінчі і не зміг нанести жодного прицільного "пострілу".

У 9-му відрізку Ф'юрі почав знову викидати розмашисті джеби. Складалося враження, що він збирав енергію на пізні раунди, йдучи від активних дій. Хьюi отримав невелике розсічення, що трохи заважало йому зосередиться.

Чемпіонські раунди почалися з атак Ф'юрі, який працює однаковою комбінацією: два удари і клінч. У кінцівці глядачі все більше бачили "обнімашек" і все менше гострих атакуючих дій. Несподівано 12-й раунд пройшов під диктовку росіянина.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...