"Фізично зникне": Астролог передрік незавидну долю Ху*лу

Коли Марс з'єднається з Сонцем і Місяцем, Путін фізично зникне. Але можливо і таке, що він просто змінить зовнішність за допомогою пластики і поїде в іншу країну.

Експерт розповів, коли для Володимира Путіна буде найнебезпечніший в його житті період. Він буде в кінці 2021 року і весь 2020. Гороскоп президента Російської Федерації Володимира Путіна, якому 7 жовтня виповнилося 67 років, вказує на явні загрози його життю. Про це розповів астролог Влад Росс, передають Патріоти України з посиланням на Главред.

За словами астролога, в річному гороскопі Путіна відкривається будинок закордону, далеких мандрівок і взаємозв'язків з королями, царями, лідерами інших держав, і на міжнародній арені у нього все буде йти досить непогано.
Однак астролог звернув увагу на одне «але»: Путіну загрожує небезпека під час польотів на літаках або вертольотах. «Уран, який вказує на повітряний транспорт, знаходиться в будинку небезпеки. Такий показник свідчить про те, що людині весь рік варто утримуватися від подорожей по повітрю, оскільки літак, на якому він буде летіти, може розбитися», - зазначив Росс.
Також безліч неприємностей Путіну доставить і його особисте життя. Астролог додав, що в цій сфері буде дуже багато сварок, які затьмарять великий період в житті політика. Тому йому потрібно бути більш стриманим і терпимим. В цей період часу може спливти якась неприємна інформація щодо особистого життя російського лідера.
Росс звернув увагу на те, що найбільш негативний період для Володимира Путіна - це кінець 2021 року і весь 2022 рік, коли в його річному солярі з'єднаються Марс, планета вбивства і повалення, з Сонцем і Місяцем. Астролог не виключає, що саме в цей період часу Володимир Путін фізично зникне. Але можливо і таке, що він просто змінить зовнішність за допомогою пластики і поїде в іншу країну.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...