"Фонтан з г*вна стане визначною пам'яткою "родной гавани": Стало відомо про нову НП у окупантів у Криму

Окупаційна "влада" Криму зіткнулася в Севастополі з серйозною проблемою: труба, що виводить каналізаційні стоки в море, протікає, а при спробі її ремонту може вибухнути бомба часів Другої світової війни, яка знаходиться поруч.

Головні очисні споруди Севастополя КОС "Південні" були побудовані в 80-і роки минулого століття, - пише у своєму блозі політолог Олексій Голобуцький, передають Патріоти України.

Після механічного очищення вони скидали стоки на передбаченій тодішнім "ГОСТом" відстані - 2 милі або 3 км від берега на глибину близько 100 метрів. У 2003 році труба була пошкоджена риболовецьким судном на відстані 750 метрів від берега.

Проблема загострилася в 2018 році, коли в результаті корупційного скандалу з "реконструкцією" КОС "Південні" Севастополь не тільки не отримав нових очисних споруд, але і втратив старі, які найнятий окупантами підрядник встиг зруйнувати.

"Таким чином, зараз в протікаючу трубу кинулися справжні фекалії. Це 25 млн кубометрів щорічно", - йдеться в повідомленні.

При цьому в даний момент окупаційна влада проводять підготовку до ремонту труби, що може закінчитися справжньою катастрофою через авіаційну міну, яка знаходиться поруч,.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...