Ford представив одразу три нові гібридні версії кросовера Kuga

В Європі Kuga - найпопулярніший кросовер Ford і третя модель з продажу серед усіх моделей марки після касових Fiesta і Focus. Тому й не дивно, що маркетологи Ford вирішили ще сильніше зблизити ці автомобілі.

По-перше, Kuga побудували на самій «свіжій» платформі С2, яку використовує нинішнє покоління Focus, а по-друге, за дизайном кросовер сильно нагадує свої родинні хетчбеки. Особливо по передку з такою впізнаваними, але трохи більшими за розмірами фальшрадіаторними гратами і дуже схожою передньою оптикою, а також близькою по формі підвіконною лінією, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Завдяки витонченій архітектурі кузова новинка сприймається більш легковажно, а здалеку при розгляді анфас з ходу і не скажеш, що це досить великий паркетник. У порівнянні з попередником колісна база нового Kuga збільшилася на 20 міліметрів і тепер становить 2710 міліметрів, довжина збільшилася на 29 міліметрів (до 4613), а ширина - на 44 міліметра (до 1882).

Знаючі автомобілісти відразу ж помітять, що кросовер запозичив у Focus передню панель і по-спортивному зрізану знизу «баранку». До речі, як і у родича, покажчики у Kuga електронні: око водія радує опційна 12,3-дюймова цифрова приладова панель, проекційний дисплей, що висвітлює на лобовому склі швидкість руху, а також восьмидюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи SYNC3 з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, який «стирчить» зверху «торпеди». Слух водія явно порадує просунута аудіосистема преміум-класу Bang & Olufsen.
Важливе значення Kuga третього покоління - великий запас місця для ніг задніх пасажирів, якого вдалося досягти за рахунок застосування хитрої конструкції задніх сидінь, що рухаються на санчатах взад-вперед. Правда, такою фішкою наділені не всі версії автомобіля - її немає в модифікації з гібридними силовими установками, так як у них під заднім диваном встановлена тягова батарея.
Для Ford Kuga запропоновані два бензинових двигуна об'ємом 1,5 літра, оснащених турбонаддувом, які видають потужність в 120 і 150 «конячок», а також два турбодизеля 1,5 літра (120 кінських сил) і 2,0 літра (190 кінських сил). Всі мотори можуть працювати з шестиступінчастою механічною коробкою передач або восьмиступінчастою автоматичною трансмісією. Повноприводна трансмісія 4×4 буде доступна не всім версіями - тільки самому потужному дизелю і гібридам.
Що показово, Kuga стала першою моделлю Ford, в якій пропонуються відразу три гібридних версії. Найцікавіша - заряджає гібрид, оснащений 2,5-літровим бензиновим двигуном і електромотором. Сумарна потужність силової установки становить 225 кінських сил, а заявлена середня витрата палива - всього 1,2 літра на 100 кілометрів! Батарея ємністю 14,4 кВт/год забезпечує 50 кілометрів пробігу на чистій електриці.Решта модифікації простіші. «Простий» гібрид оснащений тим же двигуном на 2,5 літра і електромотором, витрату палива в комбінованому режимі обіцяють на рівні 5,6 літра на 100 кілометрів. І ще одна версія - так званий помірний гібрид. Йдеться про двигун 2,0 літра потужністю 150 кінських сил і 48-вольтову систему зі стартер-генератором і батареєю. Середня заявлена витрата - 5 літрів на 100 кілометрів.
У продажу нові Ford Kuga третього покоління з'являться вже в нинішньому році, а гібридні версії вийдуть на ринок в 2020 році.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...