"Фото року": "Русалоньку" з Харкова оштрафували на 760 гривень (відео)

22 жовтня водійка Kia Sorento на великій швидкості злетіла в річку. За словами жінки, вона побачила на дорозі кішку, і щоб уникнути наїзду на тварину, скерувала у бік бордюру. Фото водійки на даху втопленого авто одразу стали вірусним.

Суд оштрафував водійку, яка 22 жотвня втопила своє авто на набережній Харкова. Жінка має заплатити 760 гривень. Постанова суду з'явилася в Єдиному реєстрі судових рішень напередодні нового року. Однак її ще можна оскаржити, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

На засідання суду жінка не з'явилась. Учасниця ДТП має заплатити 340 гривень штрафу і 420 гривень судового збору.

У матеріалах справи зазначається, що водійка Kia Sorento "не врахувала дорожньої обстановки, не дотрималася безпечного бокового інтервалу і скоїла наїзд на перешкоду, а саме паркан-огородження".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...