"Фсьо плохо...": "На Росію очікує рекордний спад економіки з початку 90-х", - Кудрін

Глава Рахункової палати РФ відкрито говорить про те, що економіка країни може просісти на 8%, істотно впаде рівень життя, а найбільше від кризи постраждають авіаперевезення, таксі, ресторани, сфера послуг.

Олексій Кудрін

Вчора, 26 квітня, глава Рахункової палати Росії Олексій Кудрін пояснив, що прогноз падіння ВВП РФ в 5% від Міжнародного валютного фонду є досить оптимістичним, насправді ситуація може бути в рази гірше, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

У коментарі журналістам він пояснив, що економіка може просісти на 8%. Кудрін відзначає, що істотно впаде рівень життя, а найбільше від кризи постраждають авіаперевезення, таксі, ресторани, сфера послуг.

За його словами, поки складно орієнтуватися в чітких цифрах, але попереду у країни рекордний спад з початку 90-х. При цьому падіння може виявитися сильніше, ніж в 98-му, - 5,8% і навіть сильніше кризи в 2009 році, коли економіка просіла до 7,8%.

Глава Рахункової палати заявив, що, згідно зі світовими показниками, пік падіння економіки набагато нижче, ніж під час аналогічних криз. Також в світі спостерігається істотне зниження попиту, і це значить, що виробляти і купувати стануть менше. Рівень життя різко впаде, а також слід очікувати посилення тиску на бюджет з усіх соціальних сфер.

Кудрін наполягає на тому, що держава повинна істотну підтримку надати спочатку людям, в вже потім усім державним корпораціям і підприємствам.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...