Фуру розірвало на шматки: Масштабна ДТП на Одещині (фото)

Все почалося з того, що водій фури, яка їхала в напрямку Одеси, не впорався з керуванням.

В ніч з 19 на 20 квітня, під Одесою сталася масштабна ДТП за участю трьох вантажівок, в результаті якого постраждала одна людина, передають Патріоти України з посиланням на Взгляд из Одессы.

Все почалося з того, що водій фури, яка їхала в напрямку Одеси, не впорався з керуванням. У якийсь момент автомобіль перекинувся на бік, зніс дорожню огорожу. Від удару в бетонні стовпи недобудованого мосту з фури вилетів мотор, і відірвало водійську кабіну.

При цьому автомобіль, що впав на бік, встиг зачепити ще дві фури, які їхали в напрямку Києва. Одна з цих фур теж перекинулася.

За попередніми даними водій автомобіля, який спровокував масштабну ДТП, заснув за кермом. Його госпіталізували.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...