Футболісти збірної України розповіли про сенсацію в матчі з Іспанією

Збірна України вперше у своїй історії обіграла Іспанію. Минулі п'ять матчів завершувалися успіхом "Червоної Фурії", а ще один - внічию.

Футболісти збірної України прокоментували домашню перемогу над Іспанією в четвертому турі групового раунду Ліги націй (1:0), передають Патріоти України з посиланням на сайт телеканалів "Футбол 1/2/3".

Автор переможного голу Віктор Циганков заявив, що не вважає себе героєм: "Я не герой, герой - це команда. Ми вийшли на матч з єдиним колективним духом, намагалися обіграти Іспанію. Знаємо, що це за збірна, за рахунок чого вони грають. Намагалися не дати їм сьогодні простору. Їх гравці відразу карають за найдрібніші помилки. У нас був колективний дух - все склалося вдало. Ми розуміємо, що зіграли попередні три матчі не найкращим чином. Хотіли реабілітуватися перед уболівальниками. Дуже вдячні, що вони сьогодні прийшли і підтримали, ми граємо для них. Кожен тренер і футболіст віддав душу і серце на полі, на лавці".

Олександр Зубков зазначив, що команда робила ставку на захист: "Вважаю, що це заслужена перемога. Ми працювали для цього, багато переміщалися, більшу частину часу проводили в обороні. Шукали свої моменти. Десь трохи поспішали, коли отримували м'яч. Але головне - витерпіли. Ми дотримувалися плану на гру, грали більше від оборони, компактно. Намагалися не давати їм створювати моменти біля своїх воріт. Тільки зараз починаємо розуміти, що обіграли Іспанію. Дуже багато емоцій і сил віддали на полі".

Воротар Георгій Бущан підкреслив, що іспанці не були готові до тактики збірної України: "Це іспанці. Ми виходили з їхньої гри. Сьогодні ми не можемо грати у свій футбол, зі зрозумілих причин. Нам довелося перебудуватися, грати простіше. Іспанці не були до такого готові. Хочу привітати всю команду і країну з цим історичним досягненням. Але я не хочу, щоб ця перемога була єдиною. У нас був непростий тиждень. Всі терпіли, старалися, билися для цього результату".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...