Футбольний стриптиз: Відомий форвард, святкуючи гол, зняв труси прямо на полі (фото, відео)

Матч чемпіонату Парагваю з футболу між «Лібертад» і «Гуарані» (1:3) завершився скандалом.

В епіцентрі скандалу опинився 33-річний нападник гостей Рауль Бобаділья, раніше цілих 12 сезонів відіграв у Європі. Під час святкування третього гола своєї команди на 86-й хвилині форвард «Гуарані» влаштував справжній стриптиз, стягнувши з себе не тільки футболку, але і частково - труси, оголивши чоловічу гідність, передають Патріоти України.

Арбітр залишив цей епізод без уваги, лише виписавши порушнику «гірчичник» за зняту футболку. Але коли фото і відео «стриптизера» розлетілося по мережі, Федерація футболу Парагваю відкрила проти Бобадільї дисциплінарну справу. Тепер досвідченому форварду загрожує тривала дискваліфікація.

Сам же Бобаділья шкодує про свій вчинок, хоча і намагається перевести все в жарт. «Я шкодую про своє святкування, я не повинен був цього робити. Сподіваюся, моя дружина нічого не бачила, але якщо так, то повинна зберігати спокій. Це все її, і ні чиє більше», - заявив ексфутболіст збірної Парагваю.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...