Grandma Universe/Classic Universe 2020: Названо найкрасивішу бабусю Всесвіту-2020 (фото)

Світлана народилася та виросла в Таллінні, працює секретарем в одній з місцевих фірм. Все життя займається фітнесом і обожнює свого онука Даніеля.

Учасниці конкурсу Grandma Universe / Classic Universe 202048-річна Світлана Гітерман була названа найкрасивішою бабусею Всесвіту-2020. Так, вона отримала це звання, здобувши перемогу в фіналі конкурсу Grandma Universe/Classic Universe 2020. Він проходив в Софії (Болгарія), де 33 учасниці з усього світу змагалися в дефіле, творчих конкурсах та розповідали про себе, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Зазначається, що Світлана народилася та виросла в Таллінні, працює секретарем в одній з місцевих фірм. Все життя займається фітнесом і обожнює свого онука Даніеля.

Яна Хаас і Світлана Гітерман

Яна Хаас і Світлана Гітерман

Світлана Гітерман

До слова, на міжнародному конкурсі краси також корону завоювала і львів'янка Оксана Бобошко-Вандерховен. Вона отримала почесний титул Grandma International. Оксана займається колекціонуванням старовинних листівок епохи сецесії. Також вона читає лекції про моду того часу і цікавих жінок. Ще Бобошко-Вандерховен любить подорожі та майстерно танцює танго. Для гала-виходу львів'янка вибрала унікальне плаття з портретом Лесі Українки та її цитатою.

Оксана Бобошко-Вандерховен і Світлана Гітерман

Уляна Оксенюк і Оксана Бобошко-Вандерховен

Уляна Оксенюк і Оксана Бобошко-Вандерховен

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...