Grandma Universe/Classic Universe 2020: Названо найкрасивішу бабусю Всесвіту-2020 (фото)

Світлана народилася та виросла в Таллінні, працює секретарем в одній з місцевих фірм. Все життя займається фітнесом і обожнює свого онука Даніеля.

Учасниці конкурсу Grandma Universe / Classic Universe 202048-річна Світлана Гітерман була названа найкрасивішою бабусею Всесвіту-2020. Так, вона отримала це звання, здобувши перемогу в фіналі конкурсу Grandma Universe/Classic Universe 2020. Він проходив в Софії (Болгарія), де 33 учасниці з усього світу змагалися в дефіле, творчих конкурсах та розповідали про себе, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Зазначається, що Світлана народилася та виросла в Таллінні, працює секретарем в одній з місцевих фірм. Все життя займається фітнесом і обожнює свого онука Даніеля.

Яна Хаас і Світлана Гітерман

Яна Хаас і Світлана Гітерман

Світлана Гітерман

До слова, на міжнародному конкурсі краси також корону завоювала і львів'янка Оксана Бобошко-Вандерховен. Вона отримала почесний титул Grandma International. Оксана займається колекціонуванням старовинних листівок епохи сецесії. Також вона читає лекції про моду того часу і цікавих жінок. Ще Бобошко-Вандерховен любить подорожі та майстерно танцює танго. Для гала-виходу львів'янка вибрала унікальне плаття з портретом Лесі Українки та її цитатою.

Оксана Бобошко-Вандерховен і Світлана Гітерман

Уляна Оксенюк і Оксана Бобошко-Вандерховен

Уляна Оксенюк і Оксана Бобошко-Вандерховен

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...