Гаджет-вбивця: Чоловік загинув від удару струмом, граючи на телефоні, поставленому на підзарядку

​Приятелі загиблого кажуть, що майже весь свій вільний час він проводив за іграми на телефоні.​

У місті Нан на півночі Таїланду геймер, граючи перед сном на поставленому на підзарядку мобільному телефоні, був знайдений мертвим у власному ліжку, передають Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

Тіло 32-річного Тіннакорна Раттанауппафана виявили його друзі - після того, як він два дні не виходив на зв'язок і не з'являвся на роботі. Він тримав обвуглений телефон, підключений до зарядного пристрою, вставленого в подовжувач. На руках чоловіка були сліди опіків.

Поліцейські прийшли до висновку, що це був нещасний випадок. І що Тіннакорн загинув від удару струмом.

Приятелі загиблого кажуть, що майже весь свій вільний час він проводив за іграми на телефоні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...