Галкін спростував похід своєї зіркової 71-річної дружини на вибори в Держдуму (відео)

РосЗМІ повідомили, що нібито в "Єдиній Росії" складаються списки селебріті для участі у виборах в Держдуму РФ.

Гуморист і чоловік Алли Пугачової Максим Галкін спростував чутки про те, що його дружина збирається брати участь у виборах до Держдуми РФ. Відповідне відео Галкін опублікував в Instagram, передають Патріоти України.

"Газета "Ведомости" сьогодні написала, що нібито в "Єдиній Росії" складаються якісь списки селебріті, з якими будуть вестися переговори про участь у виборах в Державну Думу. В тому числі називається прізвище Алли", - повідомив Галкін.
За його словами, таких пропозицій їм не надходило, але і погоджуватися на них вони б не стали. "По-перше, нам ніхто не дзвонив з цього приводу. І навіть якщо збираються ... Я відразу хочу сказати, що Алла ні в яких виборах брати участь не буде і ні в яку Держдуму не збирається", - сказав Максим Галкін, додавши, що він також не став би балотуватися в Думу.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...