Гарячий молдовський хлопець! Dan Balan приревнував Тіну Кароль до Олега Винника (відео)

Свого часу стосунки Кароль і Балана на шоу «Голос країни» стали однією з головних тем для обговорення серед їхніх шанувальників.

Молдовський співак Дан Балан не присутній на проекті «Голос країни», але, схоже, пильно спостерігає за перипетіями всього, що відбувається на ньому. Такий висновок можна зробити з відефрагмента, який опублікували в офіційному акаунті конкурсу, передають Патріоти України.

Так, в ньому Винник скаржиться Кароль на те, що Балан йому нібито погрожував.
Під час зйомок співак поцікавився у своєї колеги: «У Дана Балана справи як там? Чи не буде ревнувати?». На це Кароль відповіла: «Так він до тебе ревнує!».
У свою чергу, Винник розповів, що співак йому вже писав. Інші зіркові тренери тут же поцікавилися: «З погрозами?». А Кароль додала: «З погрозами, чому це Винник, а не він?». «Такий: "я тебе вкушу"!», - пожартував у відповідь Винник.
Втім, не всі українці такий гумор оцінили. Деякі традиційно висловилися про любов до Тіни, Дану і Олегу. У той же час знайшлися і ті, хто вважав, що організатори шоу спеціально згадують ім'я молдовського співака, щоб підігріти інтерес до шоу.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...