Гаррі 2.0: Колишня дівчина британського принца вийшла заміж за його тезку і показала їх романтичне фото

Актриса та герцог Сассекський познайомилися у 2012 році.

Гаррі Вентворт-Стенлі та Крессіда Бонас

Колишня дівчина принца Гаррі, актриса Крессіда Бонас, вийшла заміж за його тезку, Гаррі Вентворта-Стенлі. У соцмережах навіть з'явилося перше романтичне фото Крессіди з чоловіком - його опублікував брат нареченої, передають Патріоти України з посиланням на Evening Standard.

Судячи з усього, узаконивши свої стосунки, пара вирушила на кінну прогулянку.

Подробиць весілля актриса та її близькі розголошувати не стали. Після сотсунків з герцогом дівчина неохоче спілкується з пресою, але ще в січні згадувала про плани провести скромну церемонію в колі найближчих людей. "І сукню-бізе я теж не хочу, - зазначала тоді Крессіда. - Дівчата красиво в них виглядають, але щодо себе я дуже сумніваюся".Бонас та принц Гаррі розлучилися наприкінці 2014 року, тоді пара заявила, що втомилася від надмірної уваги преси та громадськості. Два роки по тому онук королеви познайомився з Меган Маркл.

Бонас не приховує, що люди постійно запитують її про стосунки з принцом Гаррі, цікавляться її думкою про Меган Маркл. Але в своїх висловах дівчина завжди дуже обережна, так як ставиться до герцогині з повагою.Крессіда Бонас та принц ГарріПісля розриву з герцогом Сассекським актриса досягла успіхів у кіно. Зокрема, зіграла головну героїню в драмі White House Farm, яка принесла їй впізнаваність. Зі своїм майбутнім чоловіком, агентом з нерухомості та сином маркізи Мілфорд-Хейвен, вона заручилася в 2019 році.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...