Гелікоптери армійської авіації ЗСУ відпрацювали масові ракетні удари по ворогу в нічну пору доби (фото, відео)

Нічні польоти з вогневим ураженням ймовірного противника проводилися під час командно-штабних навчань підрозділів оперативного командування «Захід».

Армійська авіація Збройних сил України відпрацювала на спільних навчаннях взаємодію з механізованими підрозділами в нічну пору доби, передають Патріоти України з посиланням на Defense Express.

На Рівненському загальновійськовому полігоні понад чотири тисячі військових 14 ОМБр спільно з армійською авіацією відпрацьовували ведення оборонних дій та перехід у наступ.

Наголошується, що уперше подібні навчання проводили в ночі. У небо підняли бойові літаки та гелікоптери армійської авіації, що прикривали механізовані підрозділи 14-ї бригади. Гвинтокрилі машини у темряві відпрацювали масові удари по позиціях ворога з використанням некерованих авіаційних ракет (НАР).

Варто відзначити, що вміння поєднати дії механізованих підрозділів з авіацією є одним з найскладніших завдань для армійців.

«Ми поєднали ці два навчання і є взаємодія між механізованою бригадою, армійською авіацією. І всі дії вони проводяться спільно, за одним сценарієм», - підкреслив командувач військ оперативного командування «Захід» Олександр Павлюк.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...