Гендиректор "плюсів" визнав, що може очолити столицю

Після перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах, з’явилися чутки про намір ОП змістити Віталія Кличка з посади голови КМДА, позбавивши його реальних повноважень.

Олександр Ткаченко

Новообраний народний депутат від партії «Слуга народу», генеральний директор «1+1 media» Олександр Ткаченко визнав, що може очолити Київ, передають Патріоти України з посиланням на НВ.

«Ми можемо припускати що завгодно, але життя диктує свої умови. Спочатку не планував, але ситуація сприятлива», — сказав він.

Соратник Володимира Зеленського допустив, що буде балотуватися до Київради. «Питання не в тому, чи я хочу балотуватися чи не хочу, а в тому, що ми маємо в Києві. В Києві ми маємо кризу і п’ять років втрачених можливостей. Я не виключаю такого варіанту», — сказав Олександр Ткаченко.

Він додав, що в Києві відсутня районна влада, а бюджетом розпоряджаються люди без посад у київській владі. «У Києві — тотальна корупція. Треба буде обговорити з городянами концепцію розвитку міста, але очевидно, що треба відновити народовладдя, адже в місті по суті немає районної влади. Бюджетом столиці розпоряджається навіть не Кличко, а дві людини— Вадим Столар, Микитась Максим», — сказав Ткаченко.

Після перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах, з’явилися чутки про намір ОП змістити Віталія Кличка з посади голови КМДА, позбавивши його реальних повноважень. А 24 липня було опубліковано лист, у якому голова ОП Андрій Богдан просить Кабінет міністрів звільнити мера Києва із КМДА. При цьому Віталій Кличко заявив, що Офіс президента намагається підпорядкувати його «своїм людям», говорячи про столичного забудовника Андрія Ваврыша та генерального директора телеканалу «1+1» Олександра Ткаченка. У вівторок, 30 липня, голова ОП Андрій Богдан заявив, що «київські смотрящі» пропонували йому $20 млн за те, щоб Кличко зберіг посаду. У відповідь Віталій Кличко записав відеозвернення, в якому назвав Богдана брехуном.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...