"Генії будівництва": У Дніпрі до житлового будинку прибудували двокімнатний цар-балкон (фотофакт)

Прибудова у центрі міста викликала незадоволення мешканців...

У Дніпрі на вулиці Гоголя помітили дивну прибудову до житлового будинку, яку назвали "цар-балконом", передає Depo.Дніпро з посиланням на групу Urban Dneipro у Facebook, передають Патріоти України.

Щоправда, у коментарях дніпряни охрестили цей балкон імператорським, зазначивши, що він стоїть на "лапках курчати", і якщо мешканці інших поверхів захочуть собі такий самий, то невідомо, чим це обернеться.

Згодом з'ясувалося, що ця прибудова двокімнатна, і використовується комерсантами для господарчих цілей. Але насторожує той факт, що будівля розташована на схилі балки, що небезпечно.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...