Генпрокурор озвучила нові деталі вбивства на Київщині 5-річного Кирила Тлявова (відео)

Цей злочин стався 31 травня 2019 року в Переяслав-Хмельницькому.

У справі про вбивство 5-річного Кирила Тлявова з’явилися нові деталі. Зокрема, стало відомим, що поліцейські здійснили понад 10 пострілів в бік громадського місця, де перебувала дитина. Про це розповіла генеральний прокурор України Ірина Венедіктова, передають Патріоти України.

Венедіктова повідомила, що наступне судове засідання за цією справою призначено на 18 та ‪19 червня.

"В їх ході заплановано дослідити протоколи слідчих експериментів. Прокурори будуть клопотати про продовження строку тримання під вартою поліцейському та продовження дії обов’язків, покладених судом на інших обвинувачених", – додала генпрокурор.

Вона також нагадала, що двох підозрюваних суд відпустив з-під варти. Вийшли на волю з СІЗО колишній поліцейський Володимир Петровець і цивільний Дмитро Кривошей.

Щодо решти фігурантів, то наразі під вартою залишається один підозрюваний. Мовиться про колишнього поліцейського Івана Приходька. Ще один підозрюваний – син Петровца – перебуває під особистим зобов'язанням.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...