Генпрокурорка вирішила змінити одну державну дачу в Конча-Заспі на іншу, - ЗМІ

Для Венедиктової готують дачу № 79 на території Будинку відпочинку «Конча-Заспа», який належить Державному управлінню справами.

Генпрокурорка Ірина Венедиктова переїде з президентської резиденції на території комплексу відпочинку «Пуща-Водиця» в іншу державну дачу в Конча-Заспі. Про це пише Bihus.Info з посиланням на свої джерела, передають Патріоти України.

Для Венедиктової готують дачу № 79 на території Будинку відпочинку «Конча-Заспа», який належить Державному управлінню справами.

Будинок, в який переїде генпрокурор, належить до другого класу комфорту. Вся ділянка, розміром в кілька соток, огороджена високим парканом.

За даними Bihus.Info, оренда квадратного метра в будинку становить 2 тис. 350 грн 46 копійок. Площа дачі – 123,2 кв.метра.

Таким чином Венедиктова повинна буде платити 303 тис. грн на рік за оренду державної дачі. Це понад 25 тис.грн на місяць. За такою ціною в центрі Києва можна орендувати двокімнатну квартиру.

Однак на території “Конча-Заспи” за таку суму генпрокурор отримає закритий від сторонніх комплекс посеред лісу, цілодобову безкоштовну державну охорону і власний пляж.

Окрім цього, на території ділянки знаходиться ще один маленький будинок. Можливо це сауна, гараж на кілька машин або навіть будинок для гостей. У документах, наданих адміністрацією “Конча-Заспи”, про цю будівлю не згадується.

статочна вартість оренди стане відома після переїзду Венедиктової на дачу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...