"Гепа запалює!": Харківського градоначальника підловили на розкішному відпочинку в Італії (фото)

За інформацією ЗМІ, Кернес проживав у п'ятизірковому готелі Palace Merano, де проводять оздоровчі процедури...

Мер Харкова Геннадій Кернес тиждень провів у закордонній відпустці у північній частині Італії. Як повідомляє видання "Схеми" у Facebook, 10 січня чиновник прилетів з Больцано до Харкова приватним чартером, передають Патріоти України.

Зазначається, що літак Cessna 560 Citation XLS+ з бортовим номером YU-PBB приземлився в аеропорту, де Кернеса вже чекало авто, яким він користується.

Приватну машину мера Харкова окремо пустили на територію аеропорту.

За даними видання, до Больцано мер також дістався приватним чартером із бортовим номером YU-TBA ще 2 січня.

Згідно з інформацією джерел видання, на борту, крім самого Кернеса, перебували його цивільна дружина Оксана Гайсинська, охоронці, Олег Гончар – таке саме ім'я має бізнесмен із найближчого оточення мера, і Роберт Тедеєв, якого у 2009 році затримували за підозрою в участі у кривавій сутичці в Голосіївському парку Києва.

Як зазначено у матеріалі, перевізником виступила приватна авіакомпанія Airpink, заснована у Сербії.

"На уточнення, скільки орієнтовно коштуватиме переліт із Харкова до Больцано цим бортом з такою самою кількістю пасажирів і назад, в Airpink на наш запит відповіли – близько 30 тис. євро (798 тис. грн)", – зазначає видання.

За інформацією ЗМІ, Кернес проживав у п'ятизірковому готелі Palace Merano, де проводять оздоровчі процедури. Діапазон вартості номерів, як зазначено на сайті Palace Merano, стартує від 300 євро (7,9 тис. грн)майже 2 тисяч євро (53 тис. грн) на добу.

При цьому заробітна плата Кернеса, згідно з декларацією за 2018 рік, склала майже 850 тис. гривень.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...