"Герої не вмирають!": На Одещині попрощалися з 31-річним "Дідом" (фото)

У селі, де жив військовий, 11 і 12 травня оголосили днями жалоби.

У суботу, 11 травня, під Одесою (село Приозерне Кілійського району) попрощалися із загиблим на Донбасі 31-річним бійцем 35-ї окремої бригади морської піхоти з позивним "Дід" старшим матросом Денисом Кузьмою, передають Патріоти України з посиланням на Бессарабія INFORM.

Минулої ночі, 11 травня, тіло солдата доставили додому. По дорозі до дому мікроавтобус з тілом воїна зустрічали жителі міста Татарбунари. З жовто-блакитними та червоно-чорними прапорами, квітами і свічками вони стояли по обидва боки траси Одеса-Рені, яка проходить через місто. Велика кількість людей встали на коліна і схилили голови в знак глибоко поваги і подяки загиблому військовослужбовцю.

У селі, де жив військовий, 11 і 12 травня оголосили днями жалоби. Відомо, що Козьма брав участь у війні на Донбасі з середини серпня 2014 року. Після подій 2 травня в Одесі, учасником яких він був, пішов воювати на Донбас добровольцем. Мріяв тільки про одне - щоб ця жорстока війна скоріше закінчилася і в Україні настав мир.

Нагадаємо, боєць 35-й ОБМП, уродженець села Приозерне Кілійського району Денис Козьма пропав без вісті після бою поблизу села Миколаївка. Незабаром стало відомо, що тіло українського військовослужбовця може перебувати в морзі одного з міст на окупованій території. 8 травня тіло українського військовослужбовця бойовики передали ЗСУ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...