Герої не вмирають! У бою з російськими окупантами на Донбасі загинув український воїн

У "Лєшого" залишилася цивільна дружина, 19-річний син, мама і рідна сестра, яка також служить в 93-й бригаді.

На Донбасі загинув військовий ЗСУ з 93-ї омбр "Холодний Яр" Олексій Купріков з позивним "Лєший" - боєць 9 квітня отримав множинні осколкові поранення, що стали для нього фатальними, передають Патріоти України.

49-річний солдат, механік-водій механізованого батальйону загинув в бою з окупантами на фронті в Луганській області в околицях Кримського.

"Він вирізнявся від більшості статечністю та виваженістю. Адже часто буває, що люди після «учєбки» жаліються: мене, мовляв, нічому не навчили, тому я нічого не вмію. Льоша ж навпаки, навіть якщо чогось і не знав, ґрунтовно та розсудливо намагався зрозуміти у деталях, як що працює, як краще полагодити техніку. І в нього це дуже добре виходило. Був спокійний, розважливий, зацікавлений у своїй роботі. З ним було легко служити. Дуже шкода втрачати таких людей... Ми глибоко співчуваємо рідним, близьким та друзям Олексія. Його загибель - велика втрата для нас! Спи спокійно, Герою!", - розповіли у підрозділі, йдеться в повідомленні 93 омбр на сторінці в Facebook.

Олексій Купріков народився 13 січня 1971 року. Жив у селищі міського типу Черкаське Новомосковського району під Дніпром.

На фронт вирушив після загибелі на Донбасі свого близького друга. У листопаді 2018-го він підписав контракт та став бійцем 93 омбр ЗСУ. Спочатку був стрільцем-помічником гранатометника, потім вирішив стати механіком-водієм.

У "Лєшого" залишилася цивільна дружина, 19-річний син, мама і рідна сестра, яка також служить в 93-й бригаді.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...