Герої в білих халатах: Китайські лікарі підкорюють мережу (фото)

​Епідемія коронавирусу в Китаї продовжує тримати в напрузі всю планету. За останніми даними, число тих, що заразилися становить більше 14 000 чоловік. Кілька китайських міст повністю ізольовані від зовнішнього світу. Держави закривають свої кордони.

Лікарі, медсестри, санітари, епідеміологи, вірусологи, волонтери та інші співробітники лікарень та медичних центрів невпинно трудяться, рятуючи життя людей. У соціальних мережах з'явилися фотографії по-справжньому змучених працівників охорони здоров'я після напружених робочих буднів, які моментально набрали тисячу переглядів, передають Патріоти України.

На кадрах чітко видно, як спить втомлений медперсонал: прямо за столом, в масках і захисних костюмах. Лікарі настільки виснажені, що сплять там, де доведеться. «Реальні герої, що борються за життя. Китайський медперсонал бореться з коронавірусів», - так була підписана фотографія, яка моментально поширилася в мережі.
Користувачі щиро захоплюються самовідданістю героїв в білих халатах.

Потрібно розуміти, що лікарі - перші, хто стикається з підступним вірусом. Вони більшою мірою схильні до ризику зараження, оскільки контактують з хворими. І так сумно дивитися на те, як вони самовіддано борються з епідемією, не шкодуючи себе.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...