Герцогиня Сассекська націлилась на пост президента США? - Daily Mail

Меган Маркл і принц Гаррі, які склали з себе королівські повноваження і оголосили про намір ініціювати незалежне життя, налякали Букінгемський палац своїми новими планами.

Як пише видання Daily Mail, придворні радники ще не оговталися від того, що герцог і герцогиня вирішили заробляти гроші на своїх зв'язках з королівською родиною. А тепер їх і зовсім доведеться відкачувати з нашатирним спиртом: стало відомо, що Меган, скориставшись знайденою свободою, планує стати «більш залученою в політику», передають Патріоти України.

38-річна уродженка США була, як повідомляє обізнане джерело, вкрай засмучена тим, що «її змусили триматися подалі від політики після її заручин з Гаррі». У неї є свої власні політичні переконання - і тепер вона має намір висловлювати їх прилюдно. Можливо, вона навіть «деяким чином втрутиться» у вибори американського президента в цьому році. Яке буде це «втручання» - поки не повідомляється.

Раніше, ще до знайомства з принцом, Маркл публічно критикувала Дональда Трампа, якого називала сіячем ворожнечі і ненависником жінок. Однак члени британської королівської сім'ї ніколи не висловлюються про політику публічно. Тому після заручин колишній акторці довелося замовкнути. Тепер герцогиня Сассекська формально вже не буде вважатися високопоставленим членом сім'ї Єлизавети II. Однак її потенційні політичні заяви все ж можуть викликати серйозний дипломатичний скандал.
Меган і Гаррі на даний момент влаштувалися в Канаді. Кажуть, що мрією герцогині є переїзд в США, але вона заявила друзям, що не повернеться туди за президентства Трампа. Можливо, вона планує поки зайнятися політикою в Канаді. Її пов'язують дружні стосунки з прем'єр-міністром країни Джастіном Трюдо. А її найкраща подруга, стиліст Джессіка Малруні, одружена з сином колишнього канадського прем'єра Брайана Малруні.
Меган і Гаррі також перебувають у дружніх стосунках з Бараком Обамою і його дружиною Мішель, а також з колишньою першою леді, екс-Держсекретарем і суперницею Трампа на минулих виборах Хілларі Клінтон.
До зустрічі з принцом Меган неодноразово визнавалася друзям, що її вищої амбіцією є стати президентом США. А ще раніше вона говорила про це телеведучому Пірсу Моргану, з яким в ті часи підтримувала дружбу, але потім обірвала з ним всі зв'язки - після чого Пірс перейшов в опозицію до герцогині і постійно здійснює на неї нападки в пресі.
Маркл зберегла американське громадянство - так що при бажанні може балотуватися на пост глави держави.
Колишній редактор видання Times Саймон Дженкінс вважає цілком реальною її перемогу на виборах. «Вона так знаменита, що може сміливо піти по шляху Рональда Рейгана. Вона може очолити демократів проти республіканки Іванки Трамп. Все що я можу сказати - чому б ні?», - сказала він. Американський президент Рональд Рейган, як відомо, починав свою кар'єру в якості актора.

Прес-секретар Меган відмовився від коментарів. Якийсь близький до герцогині джерело стверджує, що це плітки. Однак той же самий джерело раніше називав плітками повідомлення про те, що Гаррі і Меган готуються покинути королівську сім'ю, щоб зайнятися власними комерційними проектами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...