Гібридна війна скреп: На Вінниччині від коронавірусу помер священик УПЦ МП, вся його сім’я інфікована

Іродов був настоятелем храму священномученика Володимира, митрополита Київського в місті Вінниця.

У Вінницькій області зафіксована сьома смерть від коронавірусу – помер настоятель храму УПЦ МП Олексій Іродов. Про це повідомив завідувач відділом епіднагляду Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ України Степан Томін, передають Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

За словами Томіна, коронавірус у священика був підтверджений ще 5 травня. У 49-річного жителя Вінниці хвороба проходила важко. Він додав, що дружина загиблого також заражена, а після повторного тестування COVID-19 був підтверджений і в трьох його дітей.

Вінницька єпархія УПЦ МП висловила співчуття родині священика. Зазначається, що Іродов був настоятелем храму священномученика Володимира, митрополита Київського в місті Вінниця.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...