"Гіркін важливу річ сказав, не всі помітили": Гордон розповів, що Путін хоче від Києва (відео)

Журналіст впевнений, що одна з головних цілей президента РФ - це захоплення українського Києва, яке грає ключову і символічну роль у великодержавній картині світу Кремля.

Київ для президента Росії Володимира Путіна має величезне сакральне значення. Таку думку висловив журналіст Дмитро Гордон в інтерв'ю екснардепу Надії Савченко. Відео зі своєю заявою Гордон оприлюднив на особистому каналі на відеохостингу YouTube, передають Патріоти України.

"Моє глибоке переконання, що особисто Путін і ряд кремлівських ідеологів із задоволенням прийняли б державу з центром у Києві, але щоб це була російське держава", - сказав журналіст.

Він уточнив, що знає це від великої кількості людей, які особисто спілкувалися і продовжують спілкуватися з президентом РФ. На це, на його думку, вказав і колишній ватажок бойовиків Донбасу Ігор Гіркін (Стрєлков) в гучному інтерв'ю. "Гіркін дуже важливу річ сказав (не знаю, чи помітив це хтось). План "Новоросія", який у нього був, мав на увазі вихід на Київ і його захоплення. Це дуже важливо. Путін спав і бачив захопити Київ! Київ йому важливий був. У них цих великодержавних русскомірскіх головах все укладено. Столиця, центр православ'я і "русского міра" знаходиться в Києві. Тому що Київ - мати міст руських", - висловив думку Гордон.

Він упевнений, що сьогодні президентом РФ керують не гроші, а якась сверхмісія. "Гроші - це вузько ... От кажуть, Сталін помер, а у нього одна шинель була. Так у нього одна шоста суші була і ще на додачу купа сателітів Радянського Союзу! Це куди крутіше, ніж матеріальні блага ... Влада над такими територіями. Один помах пальця - країна туди, країна сюди. Ось що сп'яняло. Те ж саме у Путіна", - заявив Гордон.

Він також розповів про свою розмову з близьким до Кремля головним редактором радіостанції "Ехо Москви" Олексієм Венедиктовим. Той, на його думку, досить влучно охарактеризував устремління Путіна. "Він спить і бачить, щоб в підручниках історії було написано, що Хрущов Україні Київ віддав, а Путін повернув. Ось що головне", - розповів журналіст.

Він також додав, що Росія зараз страждає "фантомними болями" колишньої імперії через "відрізані руки" у вигляді країн Балтії, України, Білорусі та інших країн.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...