"Гіві чи Моторола?": Відомий активіст прокоментував ситуацію з другим туром виборів мера Одеси

В Одесі, як і в ще 6 українських містах, сьогодні, 15 листопада 2020 року, проходить другий тур виборів міського голови.

Громадський діяч, колишній керівник одеського осередку "Правого сектору" Сергій Стерненко, який нині перебуває під домашнім арештом у Києві, прокоментував ситуацію із сьогоднішнім другим туром виборів мера Одеси. Про це він написав у себе на телеграм-каналі, передають Патріоти України.

"В Одесі сьогодні 2-й тур виборів міського голови. Там будуть обирати між росіянином Трухановим та росіянином Скориком. Обидва мають і відповідні погляди. Обидва несуть за собою тільки корупцію, розкрадання та смерть. Як і весь "русскій мір". Багато моїх друзів агітують за одного з кандидатів, закликаючи обирати менше зло. Але зло це завжди зло", - зазначає Стерненко.

"Хто був би прийнятніший: Гіві чи Моторола? Гітлер чи Сталін? Захарченко чи Плотницький? Чикатило чи Онопрієнко? Навіть якщо ви обираєте зло, не варто про це заявляти публічно. Мені б за це було соромно, якби я навіть і робив такий вибір", - додав він.

За словами Стерненка, якби йому довелося сьогодні голосувати в Одесі, то він би "зіпсував бюлетень". "Це теж вибір. За який, принаймні, не соромно. Вибір, який не легітимізує одного з двох виродків", - пояснив Стерненко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...