Глядачі звернулися до поліції: Зіркова українська співачка потрапила в скандал після концерту в Харкові

Організаторів концерту з Іриною Білик звинувачують в обмані.

Ірина Білик мимоволі потрапила в скандал після свого виступу в Харкові - шанувальники артистки залишилися дуже незадоволені концертом у філармонії через виконання співачкою всього лише трьох пісень, у той час як за квитки їм довелося віддати до 1200 гривень. Глядачі навіть звернулися до поліції зі скаргою на організаторів шоу, передають Патріоти України з посиланням на місцеве видання 057.ua.

Зазначається, що на афішах була зображена сама Білик, а крім її прізвища вказувалися також Григорій Чапкіс та Валерій Чигляєв.Насправді на концерті "Парад зірок" виступали дитячі колективи "як на ранку в школі", - розповіла харків'янка. А наприкінці на сцені з'явилася Білик, заспівала всього три пісні та пішла.

Як розповіли правоохоронці, заявниця вказала, що вона купила квиток на концерт Білик, замість якої був виступ дітей.

Після шоу глядачі звернулися до організаторів із проханням повернути гроші за квитки, але отримали відмову. "Нас масштабно обдурили з концертом Ірини Білик, який повинен був відбутися сьогодні у Філармонії", - обурюється жінка.

Заява від громадян була направлена в Шевченківський відділ поліції із закликом вжити заходи щодо організаторів. Його зареєстрували в Єдиному обліку Шевченківського відділу поліції.

В даний час проводиться перевірка за даним фактом інциденту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...